MKB Verzekeren

Naast het beheer en het adviseren van het gehele assortiment van schadeverzekeringen en pensioenregelingen, fungeren wij als helikopter en overzien we alle aanbiedingen op de markt, de ins en outs, de vraag en het aanbod.

Voor onze klanten durven wij te stellen dat door onze actieve en waakzame houding hun verzekeringspakket altijd up to date is tegen de scherpst mogelijke tarieven. In de praktijk blijkt dat in de verzekeringsbranche dit vaak niet gebeurt. Hierdoor is het realiseren van een besparing bij nieuwe klanten voor ons dus snel geregeld en kan oplopen tot vele duizenden euro’s per jaar.

Herkent u zich hierin?

Wat heb ik eigenlijk precies verzekerd?

u wilt uw personeel best meer bieden, maar eerlijk gezegd denkt u dat dat niet kan

Verzekeren kost geld en levert helemaal niets op!

U denkt soms; wie dan leeft wie dan zorgt

Een calamiteitenplan beginnen we eventueel morgen wel mee

Ik betaal uiteindelijk veel te veel!

3 redenen om dan eens met stibbemeyster te praten

 • Wij kunnen u geld besparen

  Wij kunnen u geld besparen

  Door uw pakket aan verzekeringen door te lichten en dit voor u inzichtelijk te maken. Het biedt gegarandeerd meer mogelijkheden dan u denkt. Besparingen van 20% zijn niet ongewoon. Da's makkelijk verdiend!

 • Wij kunnen u een hoop ellende besparen

  Wij kunnen u een hoop ellende besparen

  Verzekeringen worden vaak niet op elkaar afgestemd. Er is onnodige overlap of er blijven soms gaten of risico's bestaan die u zich niet had gerealiseerd en waar niemand op heeft gewezen.

 • Wij kunnen u de moeite besparen

  Wij kunnen u de moeite besparen

  Veel bedrijfskritische processen zijn niet veilig gesteld in geval van een calamiteit zoals een brand of waterschade. Als MKB-er hebt u het immers te druk met de operatie van uw eigen tak van sport om daar tijd aan te besteden.

Second Opinion Service

We geven second opinions over uw:

 • totale verzekeringspakket (ook bij bedrijfsfusies en -overnames)
 • verzuimbeleid en verzuimprotocollen
 • een vastgelopen schade
 • inkoop -en leveringsvoorwaarden
 • arbo contracten
 • personeelshandboeken

De MKB Bespaarscan

U levert uw verzekeringsstukken aan, al dan niet geordend. Geheel vrijblijvend doen wij een scan voor u. Wij ordenen uw stukken. Gratis. En krijgt u een bespaaradvies dat wij met u doornemen. U kunt op basis van het gesprek bepalen of dit interessant voor u is. Voelt u zich niet gebonden aan bestaande afspraken of opzegtermijnen: meestal weten wij een goede oplossing te vinden!

Meer weten over zakelijke verzekeringen?

Neem contact met ons op of loop binnen in onze winkel. Ook kunt u meer lezen over onze zakelijke verzekeringen in het onderstaand document.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!