MKB Pensioenen & Employee Benefits

Stibbemeyster kan het pensioenadvies voor u en uw personeel volledig uit handen nemen.
Dankzij specialistische kennis, zijn onze adviseurs in staat een begrijpelijk verhaal over pensioenen te verzorgen. En dat is zeker in het voordeel van uw medewerkers.
Uiteraard beschikken wij over alle vereiste vergunningen in het kader van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT).

 • Foutloos, volledig en efficiënt

  De basis van een goede pensioenregeling is een goede pensioenadministratie.
  Met de bijbehorende financiële premieadministratie is dit vaak een tijdrovende bron van ergernis voor veel werkgevers. Stibbemeyster administreert uw pensioencontracten tot in de puntjes en kan desgewenst, als belangenbehartiger namens u, naar uw verzekeraar optreden.

 • Volledig geautomatiseerde database

  Stibbemeyster heeft geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerde database waarin alle pensioengegevens van iedere werknemer van deelnemende bedrijven overzichtelijk staan vermeld.
  Door in te loggen in het systeem kunnen werkgevers per werknemer eenvoudig veranderingen doorvoeren, die direct op alle relevante terreinen worden verwerkt. Werknemers zien daarmee meteen hoe het zit met de collectieve verzekeringen, premies en inhoudingen. Uw pensioenadministratie en financiële premieadministratie is hiermee altijd volledig en correct. En wij dragen zorg voor efficiënte zorgvuldige begeleiding en helpdeskfunctie.

 • Tot slot

  Wist u dat een collectieve verzekeringen al vanaf 2 personen afgesloten kan worden? Dat kan u en uw medewerkers veel geld schelen. En employee benefits kunnen u in deze tijd van personeelsschaarste onderscheidend maken.